Malerarbejde i Herlev & København

Vi udfører de fleste former for malerarbejde, hos såvel privatkunder, som erhverv og offentlige. Vi søger hele tiden at holde os opdateret på nye materialer og metoder, så vi kan leve op til de krav og ønsker, vi møder i vores dagligdag.

For at sikre høj kvalitet og sikkerhed er alle vores medarbejdere uddannede malere, kommunikere på dansk og i det omfang der indføres nye produkter og metoder, instrueret i brugen af disse. Samtidig er det vigtigt for os, at vores medarbejdere er sat ordentligt ind i de enkelte sager, således at fejl og mangler undgås mest muligt.

Hovedentrepriser

Hovedentreprise til privat og erhverv i Herlev og København

Vi udfører hovedentrepriser af lejligheds- og parcelhusrenoveringer, hvor vores samarbejdspartnere står klar til at udfører jeres opgave. Vi benytter os af eksterne samarbejdspartnere såsom murer og tømrer, for at sikre den bedste og mest specialiserede viden inden for lige netop deres område.

Ved at vælge os som hovedentreprenør fremfor en masse fagentreprenører, vil I få:

  • En tidsplan over byggeriet og opfølgning på denne
  • Én kontaktperson
  • Byggemøder
  • Sikkerhedsansvarlig
  • Kvalitetssikring

Ønsker I at benytte jer af jeres egen håndværker(e) koordinere vi gerne projektet med dem.

Læs mere om: hovedentreprise.

Facademaling

Maling af facade i Herlev og København

Vi har mere end 12 års erfaring med at male facader, udvendigt træværk og meget andet. Vi er stolte af vores håndværk, og gør meget ud af gode service til vores kunder og løbende dialog.

Når det kommer til maling af facader og andet malerarbejde, er der mange store og små detaljer, som skal gå op i en højere enhed, for at du som kunde får det bedst tænkelige slutresultat. At få malet boligen lyder simpelt, men ønsker man et smukt og holdbart resultat, kræver det faglig ekspertise fra en facademaler, godt håndværk og kompetent planlægning.

Hos Malerfirmaet Juul gennemgår vi derfor altid malerarbejdet med dig før, under og efter facademalingen. Vi skræddersyr arbejdet efter dine behov og udfører altid arbejdet planmæssigt og til tiden. Slutteligt rydder vi løbende op efter os selv, hvilket letter din hverdag mens arbejdet udføres. Hos os er husets facade og træværk i trygge, professionelle hænder.

Indenfor facademaling tilbyder vi følgende:

  • Rådgivning i forhold til farver og træbeskyttelse
  • Planlægning af arbejdet og sikring af en løbende dialog med dig som kunde
  • Renovering af jeres facader (inkl. udbedring af småskader for at sikre en smukkere finish)
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af rækværk, skure og carporte med træbeskyttelse

Læs mere om: facademaling.

Renovering

Renovering til privat og erhvev i Herlev og København

Står I med et større renoveringsprojekt? En spændende fornyelse af boligen? Så kontakt Malerfirmaet Juul. Vi har mange års erfaring med renovering og forskønnelse af forskellige boligtyper. Alt fra leje-lejligheder, nedslidte muremestervillaer og triste parcelhuse fra 70’erne. Renoveringsarbejde som både kræver kreative løsninger og kvalitetssikret håndværk. Alt det, og meget mere, hjælper vi jer med hos Malerfirmaet Juul.

Respektfuld renoveringer med sjæl

Hos Malerfirmaet Juul elsker vi fornyelse – udført stilfuldt og med respekt for arkitektoniske detaljer, historik og atmosfære. Derfor skræddersyer vi altid vores løsninger, så der tages højde for detaljerne i den enkelte bolig. Som kvalitetsbevidste håndværkere elsker vi at se hvordan vores renoverings- og malerarbejde smelter sammen med dine drømme og bygningens sjæl. Et professionelt samarbejde, som kræver overblik og håndværksmæssig snilde. Lad os hjælpe dig med at realisere drømmen.

Læs mere om: renovering.