Står I med et større renoveringsprojekt? En spændende fornyelse af boligen? Så kontakt Malerfirmaet Juul. Vi har mange års erfaring med renovering og forskønnelse af forskellige boligtyper. Alt fra leje-lejligheder, nedslidte muremestervillaer og triste parcelhuse fra 70’erne. Renoveringsarbejde som både kræver kreative løsninger og kvalitetssikret håndværk. Alt det, og meget mere, hjælper vi jer med hos Malerfirmaet Juul.

Respektfulde renoveringer med sjæl

Hos Malerfirmaet Juul elsker vi fornyelse – udført stilfuldt og med respekt for arkitektoniske detaljer, historik og atmosfære. Derfor skræddersyer vi altid vores løsninger, så der tages højde for detaljerne i den enkelte bolig. Som kvalitetsbevidste håndværkere elsker vi at se hvordan vores renoverings- og malerarbejde smelter sammen med dine drømme og bygningens sjæl. Et professionelt samarbejde, som kræver overblik og håndværksmæssig snilde. Lad os hjælpe dig med at realisere drømmen.

Vi sikrer jer en smuk renovering

Inden du igangsætter et renoveringsprojekt, er det vigtigt at gennemtænke detaljerne. Der skal tages højde for et væld af faktorer – selv ved mindre renoveringsprojekter. Hos Malerfirmaet Juul rådgiver vi jer gerne hele vejen. Ønsker du at vi varetager hovedentreprisen, påtager vi os gerne opgaven. Så slipper du for at skulle finde kompetente underleverandører, og kan istedet koncentrere dig om slutproduktet. En smuk renovering tilpasset dine ønsker og behov.

Renovering med god samvittighed

I dagens Danmark er det ikke kun vigtigt at være dygtig til sit håndværk indenfor renovering. Man skal også overholde landet love, sikre sine ansatte gode arbejdsvilkår, tænke på sikkerheden og miljøet. Alt det, og meget mere, får du med i pakken, når Malerfirmaet Juul udfører din renovering. Vi sikrer at alle regler og love overholdes – i samarbejde med dig. Miljøet er også vores fælles ansvar, derfor sorterer vi affaldet og rydder løbende op efter os, så der er styr på detaljerne. En tryghed for både dig som kunde og os som samarbejdspartner.

Renovering for private

Malerfirmaet Juul har over 12 års erfaring med renoveringer for private. Vi har øje for detaljerne, og sikrer vores kunder smukke, kvalitetsbevidste løsninger hver gang. Kommunikationen er ærlig og ordentlig, og I sikres aftalt kvalitet til tiden. Jeres renovering er i kompetente hænder hos Malerfirmaet Juul.

Kontakt os for mere information og indhent gerne et godt tilbud.

Renovering for erhverv

Hos Malerfirmaet Juul har vi mange års erfaring med, at udføre renoveringer for små og mellemstore virksomheder. Vi er kendte for vores kvalitetssikrede løsninger og høje kvalitet. Den gode kommunikation er altid i centrum – ligesom vores kunder.

Kontakt os gerne for mere information samt tilbud.