Dit lokale malerfirma

Malerfirmaet Juul er et malerfirma i Herlev, der tilfører nyt liv til nye og ældre ejendomme. Vi gør en dyd ud af at overlevere smukt malerarbejde til vores kunder, og varetager også gerne hovedentrepriser for at sikre, at hele dit byggeprojekt bliver en succes. Høj håndværksmæssig kvalitet og god kommunikation er fundamentet for vores samarbejde.

Når du er kunde hos Malerfirmaet Juul, tager vi os god tid til dine individuelle ønsker og behov. Vi lytter, forventningsafstemmer og rådgiver, så resultatet lever op til vores strenge kvalitetskrav og dine forventninger og drømme.

Malerfirmaet Juul er medlem af Danske Malermestre og Byg Garanti. Det giver kunderne en ekstra sikkerhed og er et klart plus for begge parter – for når alle føler sig trygge i samarbejdet, opnår vi de bedste resultater.

Om Malerfirmaet Juul i Herlev

Malerfirmaet Juul ligger i hjertet af Herlev. En virksomhed som drives og administreres af malermester og bygningskonstruktør Lasse Juul Kristensen. Med over 12 års erfaring er Lasse et sikkert valg, hvis du ønsker kvalitetssikret malerarbejde. Som uddannet bygningskonstruktør varetager Lasse også gerne din hovedentreprise, så hele dit byggeprojekt bliver en succes. Det samme gælder for fag-entrepriser. Uanset samarbejdets form, sikrer Malerfirmaet Juul dig kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lasse Juul kommer fra en familie af professionelle malere, og har fra barnsben forstået værdien af det gode håndværk. Han nyder mødet med kunderne og den efterfølgende arbejdsproces, for slutteligt at overlevere et smukt udført stykke arbejde til kunden. Det er årsagen til Malerfirmaet Juuls succes. God kommunikation og godt håndværk – enkelt og ærligt.

Vores visioner for fremtiden

Malerfirmaet Juul ønsker vækst fremadrettet – både hvad angår arbejdsopgaver og ansatte. Vi vil fortsætte med at udvikle det gode håndværk, og levere kvalitetssikret håndværk til vores kunder. Samtidig vil vi sikre at arbejdsmiljøet udvikles positivt og med respekt for det enkelte individ. Malerfirmaet Juul i Herlev skal både tiltrække dygtige medarbejdere og kompetente samarbejdspartnere.

Åben, ærlig og respektfuld kommunikationen skal fortsætte med at være grundstenen i vores virksomhedsprofil. Vi skal alle trives, så kunderne fortsætter med at få den bedste service, samt det bedste slutprodukt til de bedste priser.

Et malerfirma med sunde værdier

I dagens Danmark er det ikke nok at være dygtig til sit håndværk. Som malerfirma har man også et samfundsmæssigt ansvar. Hos Malerfirmaet Juul i Herlev følger vi derfor de nationale og internationale love, og sikrer at vores samarbejdspartnere og underleverandører gør det samme. Vi overholder love om løn inkl. reglerne omkring mindsteløn og overtidsbetaling. Det samme gælder for regler omkring arbejdstid og retten til at organisere sig.

Hos Malerfirmaet Juul accepterer vi heller ikke chikane eller disciplinær straf af nogen art. Vi har stor respekt for kulturelle forskelle, og behandler alle ens uanset køn, race, religion, politisk overbevisning, seksuel orientering, alder og handicap.

Ansatte i vores malerfirma er sikret ordentlige arbejdsvilkår, ligesom vores kunder altid er sikret en respektfuld service og ærligt kvalitetsarbejde. For når virksomhedens ansatte behandles ordentligt, giver det altid en bedre service og det bedst tænkelige slutresultat.

Søger du et malerfirma med sunde værdier og ordentlige arbejdsvilkår, er Malerfirmaet Juul i Herlev det rette valg. Priserne er altid konkurrencedygtige, uden at vi går på kompromis med lovgivningen eller de ansattes arbejdsvilkår. Ordentlighed betaler sig.

Vi passer på miljøet

Når det kommer til vores miljø, har vi et fælles ansvar. Hos Malerfirmaet Juul i Herlev forsøger vi derfor altid at begrænse miljøbelastningen mest muligt, og opdaterer løbende miljøhensyn i vores forretningsprocesser. Vi følger ligeledes udviklingen inden for både maler- og konstruktionsbranchen, for løbende at kunne tilbyde vores kunder grønnere alternativer. Godt håndværk og miljøbevidsthed er ikke modsætninger – tværtimod!

Samarbejdspartnere

Hos Malerfirmaet Juul varetager vi ofte hovedentrepriser. I den forbindelse samarbejder vi med en række kompetente samarbejdspartnere fra Herlev og omegn. Vores samarbejdspartnere er hver især eksperter indenfor deres felt. Det afgørende for Malerfirmaet Juul er, at vores samarbejdspartnere leverer samme høje kvalitet, som vi selv gør. Sammen sikrer vi kunderne de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vores primære samarbejdspartnere er:

Medarbejdere

Lasse Juul Kristensen

Uddannelse:
Bygningsmaleruddannelsen (2007)
Bygningskonstruktør (2015)

Med en baggrund som bygningsmaler og uddannelse til bygningskonstruktør, har jeg opnået kompetencer der gør mig i stand til at varetage en lang række byggetekniske opgaver.

Mester