Aftalt kvalitet til tiden

Hos Malerfirmaet Juul varetager vi ikke alene malerarbejde, men også hovedentrepriser i København og omegn. Vi samarbejder med kompetente håndværkere, og garanterer for kvaliteten fra start til slut. Hos Malerfirmaet Juul er din hovedentreprise i gode hænder.

Lad os varetage din hovedentreprise i København

Når du som privatperson eller virksomhedsejer står med et byggeprojekt, kan det være en god idé at lade fagfolk organisere hele forløbet. Det sker ved, at du lader et firma som fx. Malerfirmaet Juul varetage din hovedentreprise i København og omegn. Du slipper herved for selv at skulle være projektleder med ansvar for samtlige detaljer i byggeriet, og får i stedet én kompetent projektleder, der har ansvaret for at dit byggeprojekt bliver en succes. En uddannet samarbejdspartner som sikrer, at kvalitet, planlægning og økonomi hænger sammen.

Hos Malerfirmaet Juul er vi uddannede til at varetage hovedentrepriser. Vi står for hele planlægningen, udfører selv alt malerarbejde og sikrer, at vores underleverandører leverer samme høje kvalitet indenfor deres forskellige fag-specialer. Vi administrerer al kommunikation, og melder løbende tilbage til dig som kunde, så du er velinformeret og tryg ved samarbejdet fra start til slut. Det gør det væsentligt nemmere for dig og sikrer, at byggeprojektet bliver en succes.

Hovedentreprise hos Malerfirmaet Juul

– det ansvarsfulde valg!

Når Malerfirmaet Juul har ansvaret for en hovedentreprise, er der styr på detaljerne. Ikke kun i forhold til planlægningen og den daglige styring af byggeprojektet. Vi tænker også på miljøet og håndværkernes arbejdsvilkår. Vi går op i sikkerheden, så både kunder og håndværkere kan føle sig trygge, mens arbejdet udføres.

Alt affald sorteres, og der tages altid hensyn til omgivelser og miljø. Det er imidlertid et samarbejde med dig som kunde, men vi rådgiver dig fra A til Z, så du også er klædt på til opgaven. Vi sørger også for løbende oprydning, så materialerne sikres og sikkerheden er i top. Malerfirmaet Juul sikrer, at din hovedentreprise udføres ordentligt og professionelt – ned til mindste detalje. Vi har tænkt på alt, så du kan koncentrere dig om slutresultatet og livet efter byggeriet.

Malerfirmaet Juul er medlem af Byg Garanti og Danske Malermestre. En ekstra sikkerhed for både kunder, samarbejdspartnere og firmaet selv.

Hovedentreprise for private

Står du som privat med et mindre eller større byggeprojekt, varetager Malerfirmaet Juul gerne din hovedentreprise. Herved slipper du for at være tovholder og projektleder, hvilket kan være et vanskeligt arbejde at administrere i en travl hverdag. Du slipper for selv at skulle kontakte forskelige håndværkere, for selv at skulle kvalitetssikre deres arbejde m.m. Alt det kan Malerfirmaet Juul hjælpe dig med. Vi forventningsafstemmer og planlægger arbejdet sammen med dig, holder dig løbende opdateret og sikrer dig håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser. En sikkerhed, som virkelig kan mærkes og ses nu og i fremtiden.

Kontakt os gerne for mere information. Vores priser er altid konkurrencedygtige – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Hos os er din hovedentreprise i sikre hænder.

Hovedentreprise for erhverv

Malerfirmaet Juul varetager gerne hovedentrepriser for små og mellemstore virksomheder i København og omegn. Vi garanterer for kvaliteten af det udførte arbejde – både i forhold til eget malerarbejde, men også for håndværk udført af vores underleverandører. Kommunikationen er grundstenen i vores samarbejde, og vi sikrer løbende dialog omkring arbejdets udførsel. Hos Malerfirmaet Juul er virksomhedens byggeprojekt i trygge hænder. I er garanteret aftalt kvalitet til tiden til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for yderligere information samt tilbud. Vi svarer altid indenfor kort tid.