Smukt kvalitetsarbejde, der holder

Langt de fleste af os elsker at pusle om boligen og haven, men når det kommer til facademaling og maling af udvendigt træværk, forholder det sig anderledes. Der findes et utal af undersøgelser, der bekræfter dette.

For en professionel facademaler er udendørs malerarbejde imidlertid en faglig fornøjelse. Her får man som professionel maler virkelig mulighed for at vise sit værd. Hos Malerfirmaet Juul udbedrer vi fx. også småskader, for at sikre dig et smukt og professionelt slutresultat, som du og dine nærmeste kan nyde mange år fremadrettet.

Et samarbejde, du ikke vil fortryde

Facaden er boligens ansigt udadtil og fortjener i den grad facademalerens profesionelle kærlighed. Und derfor dig selv og din familie lidt selvforkælelse. Lad Malerfirmaet Juul stå for malingen af jeres facade og træværk.

Malerfirmaet Juul er medlem af Byg Garanti og Danske Malermestre. En ekstra sikkerhed og kvalitetsikring for dig som kunde.

Maling af facade i København og omegn

Hos Malerfirmaet Juul har vi mere end 12 års erfaring med at male facader, udvendigt træværk og meget andet. Vi er stolte af vores håndværk, og gør meget ud af den gode service og den løbende dialog med dig som kunde. For når det kommer til maling af facader og andet malerarbejde, er der mange store og små detaljer, som skal flettes rigtigt sammen, for at du som kunde får det bedst tænkelige slutresultat. At få malet boligen lyder enkelt, men ønsker man et smukt og holdbart resultat, kræver det faglig ekspertise fra en facademaler, godt håndværk og kompetent planlægning.

Hos Malerfirmaet Juul gennemgår vi derfor altid malerarbejdet med dig før, under og efter facademalingen. Vi skræddersyr arbejdet efter dine behov og udfører altid arbejdet planmæssigt og til tiden. Slutteligt rydder vi løbende op efter os selv, hvilket letter din hverdag mens arbejdet udføres. Hos os er husets facade og træværk i trygge, professionelle hænder.

Indenfor facademaling tilbyder vi følgende:

 • Rådgivning i forhold til farver og træbeskyttelse
 • Planlægning af arbejdet og sikring af en løbende dialog med dig som kunde
 • Renovering af jeres facader (inkl. udbedring af småskader for at sikre en smukkere finish)
 • Maling af vinduer og døre
 • Maling af rækværk, skure og carporte med træbeskyttelse

Råd til farvevalg i forbindelse med maling af facader

Når du skal vælge farver i forbindelse med facademaling, bør du se det i forhold til boligens stil og historie. En anden vigtig faktor er de omkringliggende huse og omgivelser. Boligens facade skal enten spille sammen med omgivelserne, eller skille sig ud på den helt rigtige måde. Det kan være svært at vurdere, hvad der er den bedste løsning. Derfor rådgiver vi gerne, så resultatet bliver optimalt.

Farvevalg efter hustype:

 • Byhus: Når det kommer til byhuset, er det meste tilladt – ihvertfald når det kommer til farvevalg. Man bør selvfølgelig se det i forhold til de omkringliggende huse og omgivelser, men det er også okay at skille sig lidt ud. Den rette facade-farve giver huset kant og stil, og kan øge husets overordnende værdi.
 • Landhus: Landhuse kommer i mange forskellige størrelser og former, og kræver derfor altid skræddersyede løsninger. Ligger huset i naturskønne omgivelser, er det ofte klogt at vælge jordfarver, så huset smelter naturligt sammen med omgivelserne. Et helt hvidt land hus kan dog også være en smuk løsning.
 • Typehuse fra 60-80’erne: De fleste typehuse holdes i materialernes farver, hvilket giver boligejeren lidt mere frihed til at lege med farveskalaen. Vi plejer imidlertid ofte at anbefale lyse nuancer, gerne sandfarver.
 • Murermestervilla: Ejer I en muremester-villa, anbefaler vi ofte klassiske jordfarver. Det afhænger af de omkringliggende bygninger, men det er vores erfaring, at jordfarver egner sig bedst til murermestervillaer.
 • Patriciavilla: De fleste patriciavillaer er oprindeligt hvide, derfor anbefaler vi oftest at man fortsætter stilen eller holder sig til de lyse nuancer evt. lysegrå eller sandfarver.
 • Bungalow: Her oplever vi ofte, at kunderne vælger hvid eller grå, hvilket også matcher hus-typen arkitektonisk. Gule og røde toner kan dog også fungerer rigtig godt.
 • Funkishus: En skarp, hvid facade er noget af det der i den grad kendetegner funkishuset. Det er netop med til at fremhæve vinduerne, dørene og de øvrige arkitektoniske detaljer. Derfor anbefaler vi, at I holder jer til de hvide nuancer af respekt for husets arkitektoniske stil og historie
 • Modernistisk hus: Det modernistiske hus kendetegnes ofte ved at være bygget af gule teglsten eller gasbeton. Her er det oftest bedst at beholde husets gule farve, eller male det helt hvidt.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Malerfirmaet Juul giver vi jer gerne et godt tilbud på facademaling og andet malerarbejde. Vi rådgiver også gerne i forhold til farvevalg og planlægning.

Kontakt os endelig for mere information.